TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
A Personal nightmare

A Personal nightmare

A Personal nightmare

Natuurlijk hopen wij dat het u nooit zal overkomen. Maar weet u hoe te handelen wanneer u met uw auto in het water terechtkomt? Ik wist het niet en heb het voor u uitgezocht.

Doe de verlichting aan
Ontsteek de binnen- en buitenverlichting. Hierdoor kunt u zich beter oriënteren en blijft de auto bovendien voor hulpdiensten beter zichtbaar. Laat de sleutels in het contact zitten.

Maak de gordel los
Maak zo snel mogelijk de autogordel los. Als het sluitingsmechanisme blokkeert, kunt u het geïntegreerde mes van de veiligheidshamer gebruiken om de autogordel door te snijden.

Open of verbrijzel de zijruit
Probeer de zijruit te openen met de handbediening. Het is mogelijk dat de handbediening dienst weigert door kortsluiting. Gebruik in dat geval de veiligheidshamer of een ander zwaar object en verbrijzel het raam.

Wat als de ruiten van de auto niet te openen zijn?
Neem een ferme hap met lucht en wacht totdat de auto grotendeels is gezonken. Hierdoor is de druk binnen en buiten de auto hetzelfde, waardoor het openen van het portier mogelijk wordt.

De auto verlaten
Als het gelukt is om de deur of ruit van de auto te openen, zwem dan in eerste instantie met uw gezicht naar de auto toe weg. Als u op gepaste afstand van het voertuig bent, kunt u zich omdraaien en naar de kant zwemmen.
 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696