TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Aanleg spitsstroken op de A7/A8

Aanleg spitsstroken op de A7/A8

Aanleg spitsstroken op de A7/A8

Rijkswaterstaat is momenteel bezig met de aanleg van spitsstroken op de A7 en A8. Dat gaat gepaard met aardig wat fileleed, maar het wordt beter volgens Rijkswaterstaat!

Eerst het ‘waarom'
Rijkswaterstaat heeft tot deze maatregel besloten om dat er vrijwel elke ochtend een flinke file staat tussen Purmerend en knooppunt Coenplein. Deze weg is de belangrijkste verbinding van oostelijk Noord-Holland met Amsterdam en de noordelijke Randstad.

Wanneer de spitsstroken eenmaal zijn aangelegd geeft dat het verkeer bij drukte meer ruimte, waardoor weggebruikers vlotter doorrijden en files verminderen of zelfs worden voorkomen.

En nu het ‘wat'
De bestaande spitsstrook in noordelijke richting op de A7 tussen Zaandam en Purmerend-Zuid wordt verlengd vanaf de A8. In de nieuwe situatie maken weggebruikers hierdoor vanaf de A8 ter hoogte van Oostzaan gebruik van de spitsstrook. In zuidelijke richting wordt er op de A7 en de A8 een spitsstrook aangelegd tussen Purmerend-Zuid en Zaanstad-Zuid/Oostzaan.

Bij knooppunt Zaandam wordt de bestaande snelweg langs de rechterrijbaan verbreed en worden er acht nieuwe pechhavens aangelegd. Verder wordt op diverse locaties de vangrails. (ver)plaatsen en een aantal nieuwe bewegwijzeringconstructies.aangebracht.

Eind 2015 moeten de werkzaamheden gereed zijn!


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696