Samen sta je altijd
STERKER

Deelauto's voor kantoor

Compact en handig in de stad

Amsterdam 10

U hebt meerdere medewerkers in dienst die af en toe gebruik moeten maken van een auto. Om bijvoorbeeld klanten of leveranciers te bezoeken, iets op te halen of af te leveren. Ook wilt u uw wagenpark zo efficient en duurzaam mogelijk inzetten.

Dan is de PCL-deelauto de juiste optie. U ondervindt hiermee het gemak van leasen (inclusief alle services) en de eenvoud van een autodeelsysteem.

Hoe werkt het autodeelsysteem?

Ons autodeelsysteem is gebaseerd op bluetooth waardoor het systeem altijd werkt. Via het platform bepaalt u wie toegang krijgt en het ‘delen’ verloopt digitaal via een app. Net als het verlengen van de boeking of melden van een schade. Terwijl u op elk moment inzicht heeft in wie en wanneer in de auto heeft gereden. Zo eenvoudig kan het zijn.

De voordelen van autodelen

Check Circle

Maximale inzet van het wagenpark

Check Circle

Duurzaam en flexibel

Check Circle

Kosten- en tijdbesparing

Check Circle

Sluitende ritregistratie

Check Circle

24/7 toegang tot de deelauto

Check Circle

Alle autoservices inclusief

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is autodelen interessant?

Voor elke organisatie en overheidsinstelling met een aantal medewerkers in dienst die af en toe zakelijk een auto nodig hebben.

Welke services zitten in de prijs?

Met de PCL-deelauto nemen wij u alle zorgen uit handen voor wat betreft de auto en autorijden. In de leaseprijs zit niet alleen het autodeelysteem maar ook alle services als verzekeringen, HSB, onderhoud, reparatie, pechhulp (binnen- en buitenland), vervangend vervoer, banden en CO2-compensatie.

Hoe zit het met bijtelling bij autodelen?

Bijtelling is van toepassing als er privé met de auto wordt gereden. Wil je dit voorkomen, zorg dat de ritten in de digitale omgeving worden omschreven met het zakelijk doel waardoor je automatisch een rittenregistratie hebt. De deelauto kan separaat voor privédoeleinde gehuurd worden door binnen de app een zakelijke huurprijs te betalen, die passend is bij de markt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan in onze uitgebreide FAQ of neem contact met ons op