Benut je wagenpark en
laat collega’s een lease auto delen

Kostenbesparend en duurzaam

Delen

Is auto delen interessant voor mijn bedrijf?

Zakelijk auto’s delen wordt steeds populairder en dat is logisch want deelauto’s zijn kostenbesparend en goed voor het milieu. Je kunt de leaseauto’s door collega’s laten delen voor zakelijk gebruik of een of meer poolauto’s inzetten voor zakelijke ritten.

De Personal Car Lease deelauto is de juiste optie. Je ondervindt hiermee het gemak van leasen (inclusief alle services) en de eenvoud van een autodeelsysteem.

Hoe werkt het autodeelsysteem?

Ons autodeelsysteem is gebaseerd op bluetooth waardoor het systeem altijd werkt. Via het platform bepaalt u wie toegang krijgt en het ‘delen’ verloopt digitaal via een app. Net als het verlengen van de boeking of melden van een schade. Terwijl u op elk moment inzicht heeft in wie en wanneer in de auto heeft gereden. Zo eenvoudig kan het zijn met onze deelauto.

Compact en handig in de stad

De voordelen van autodelen

Check Circle

Maximale inzet van het wagenpark

Check Circle

Duurzaam en flexibel

Check Circle

Kosten- en tijdbesparing

Check Circle

Sluitende ritregistratie

Check Circle

Minder parkeerplaatsen nodig

Check Circle

Deelsysteem mee te leasen

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor welke bedrijven is een deelauto geschikt?

Voor elke organisatie en overheidsinstelling met een aantal medewerkers in dienst die niet dagelijks zakelijk een auto nodig hebben. 

Welke services zijn bij de prijs inbegrepen?

Met de PCL deelauto nemen wij je alle zorgen uit handen voor wat betreft de auto en autorijden. In de leaseprijs zit niet alleen het autodeelsysteem maar ook alle services als verzekeringen, HSB (wegenbelasting), onderhoud, reparatie, pechhulp (binnen- en buitenland), vervangend vervoer, banden en CO2-compensatie.

Hoe zit het met bijtelling bij autodelen?

Bijtelling is van toepassing als er privé met de auto wordt gereden. Wil je dit voorkomen, zorg dat de ritten in de digitale omgeving worden omschreven met het zakelijk doel waardoor je automatisch een rittenregistratie hebt. De deelauto kan separaat voor privé doeleinden gehuurd worden door binnen de app een zakelijke huurprijs te betalen, die passend is bij de markt.

Kan ik het autodeelsysteem meeleasen?

Ja, natuurlijk kun je bij ons het autodeelsysteem meeleasen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan in onze uitgebreide FAQ of neem contact met ons op