TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Auto's veiliger

Auto's veiliger

Auto's veiliger

Auto's worden steeds veiliger

Euro NCAP (New Car Assessment Programme) heeft via onderzoek aangetoond dat, in vergelijking met vorig jaar, auto's steeds veiliger zijn geworden. Vooral het vermogen van auto's om zelf aanrijdingen te voorkomen draagt hiertoe aan bij.

Elk jaar publiceert Euro NCAP een overzicht van de auto's die in hun respectievelijke segment het beste hebben gepresteerd. Het aantal sterren laat zien hoe goed de auto presteert bij de Euro NCAP-tests. Een hoog aantal sterren laat zien dat niet alleen het testresultaat goed was, maar ook dat de veiligheidsuitrusting op het geteste model reeds beschikbaar is voor alle klanten in Europa.

De sterrenbeoordeling gaat verder dan de wettelijke eisen en niet alle nieuwe voertuigen worden getest door Euro NCAP. Een auto die slechts voldoet aan de minimale wettelijke eisen zal niet in aanmerking komen voor een ster. Dat betekent ook dat een auto die slecht scoort niet per definitie onveilig is, maar dat hij niet even veilig is als zijn concurrenten met een hogere score.

Het beoordelingssysteem met vijf sterren evolueert continu, omdat oudere technologie veroudert en nieuwe innovaties beschikbaar komen. Dat betekent dat tests periodiek geüpdatet worden, nieuwe tests worden toegevoegd aan het systeem en het sterrenniveau wordt aangepast. Daarom is het testjaar van groot belang voor een juiste interpretatie van het resultaat van een auto.

Euro NCAP, opgericht in 1997, bestaat uit zeven Europese regeringen en uit automobielclubs en consumentenorganisaties in alle Europese landen.


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696