Een bedrijfswagen
of bestelbus leasen

Bedrijfswagens

Bedrijfswagen leasen voor ondernemers

Voor een ondernemer is een passende bedrijfswagen onmisbaar. Deze investering vraagt om de nodige financiële armslag. Geld dat je misschien liever investeert in de groei van jouw bedrijf. Wil je toch een vervoersoplossing op maat én financieel een verstandige keuze maken? Dan is het leasen van een bedrijfswagen de juiste keuze.

Onze ervaren specialisten weten dat elke ondernemer zijn eigen wensen heeft qua grootte, gewicht, inrichting et cetera. Zij adviseren je graag de meest praktische, veilige en duurzame bestelbus. Brandstof - en elektrisch aangedreven bedrijfswagens behoren tot ons standaardaanbod

De voordelen van leasen van bedrijfswagens

Check Circle

Een vast bedrag per maand

Check Circle

Geen hoog aanschafbedrag

Check Circle

Flexibele leasetermijnen: van 1 maand tot 5 jaar

Check Circle

Leasen kan inclusief inrichting en bestickering

Check Circle

Geen zorgen over verlies van restwaarde

Check Circle

Splinternieuwe (elektrische) bedrijfswagens

Ford Transit Custom 2.0 Ecoblue 105Pk FOTOFOTO

"“Voorheen reden mijn bedrijfswagens op diesel. Sinds de beperkende maatregelen van de gemeente voor deze bedrijfswagens ben ik stapsgewijs overgestapt op elektrisch rijden. Was even wennen met de beperkte actieradius. Maar tegenwoordig is dat geen issue meer. En… door te leasen ben ik geen groot aankoopbedrag ineens kwijt en zelfs de laadpaal hebben we mee geleast. Mijn medewerkers en ik zijn er blij mee.”"


VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Turnkey?

Bij turnkey leveren wij een compleet ingerichte bedrijfswagen af die klaar staat om voor je aan het werk te gaan.

Hoe werkt het? Op basis van je wensen en werkzaamheden stellen wij de gehele bedrijfswagen samen. Dus ook de in- en opbouw en bestickering. Voor zowel de inkoop van de bedrijfswagen als de in- en opbouw hebben wij al voor je onderhandeld en kunnen een concurrerende prijs bieden met standaard een topservice.

Kan ik ook een bus 'op maat' samenstellen?

Personal Car Lease adviseert jou een bestelwagen 'op maat'. Hierbij inventariseren we jouw wensen en vergelijken deze met de auto specificaties: zoals voldoende grootte en gewicht. Zodat jij en jouw medewerkers veilig de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Kan ik een laadpaal krijgen via PCL?

Personal Car Lease werkt met een aantal partners om een laadpaal te faciliteren. Welke type en welke oplossing het beste passend is bepalen we samen met jou en onze partner. Is het een enkel laadpunt voor op kantoor of thuis of is er een laadplein (meerdere laadpalen) gewenst?  Voor individuele palen is het mogelijk om deze mee te leasen in het leasecontract van de auto. Laadpleinen worden apart gefactureerd.

Wat is Financial Lease voor bedrijfswagens?

Financial lease is een vorm van financiering waarbij de leasemaatschappij juridisch eigenaar blijft gedurende het leasecontract. Jij bent dan economisch eigenaar van de bedrijfswagen en draagt het economisch risico. Aan het eind van het contract, zodra je aan alle verplichtingen hebt voldaan, wordt het juridisch eigendom van de bedrijfswagen aan jou overgedragen.

Wat zijn de voordelen van financial lease?

  • je betaalt geen groot aankoopbedrag in één keer
  • Omdat financial lease een vorm van investering is, kun je gebruik maken van fiscale voordelen.

Waar moet je rekening mee houden?

  • jij draagt zelf het onderhoudsrisico. Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en verzekeringen maken geen deel uit van het leasecontract.
  • Je regelt zelf de verzekeringen, onderhoud, reparaties, HSB, vervangend vervoer en pechhulp
  • Jij draagt het economische risico en moet de bedrijfswagen activeren op jouw balans.
  • Er is een verplichting tot onderpand of borgstelling.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan in onze uitgebreide FAQ of neem contact met ons op