De beste bussen & auto's
in Amsterdam

Check ons verrassende aanbod voor jouw bedrijf. Vaak direct leverbaar!

De voordelen van leasen

Check Circle

Een vast bedrag per maand

Check Circle

Geen onverwachtse kosten

Check Circle

Inzicht in je kosten

Check Circle

Géén zorgen om onderhoud en de kosten die daarbij horen

Check Circle

Áltijd rijden. Snel vervangend vervoer na schade

Check Circle

Geen zorgen over het inruilen of verkopen van je auto

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Turnkey?

Bij Turnkey leveren wij een compleet ingerichte bedrijfswagen af die klaar staat om voor je aan het werk te gaan. Wij stellen op basis van je wensen de gehele bedrijfswagen samen. Dus ook de in- en opbouw. Voor zowel de inkoop van de bedrijfswagen als de in- en opbouw hebben wij al voor je onderhandeld en kunnen een concurrende prijs bieden met een topservice.

Kan ik ook een bus 'op maat' samenstellen?

Personal Car Lease adviseert voor u een bestelwagen 'op maat'. Hierbij inventariseren we uw wensen en maken daarvoor een passend aanbod. Hierbij kijken we zowel naar de autospecificaties als alle wensen voor de inrichting van de laadruimte. We nemen in dit vergelijk de totale kosten van het autogebruik mee.

Kan ik een laadpaal krijgen via PCL?

Personal Car Lease werkt met een aantal partners om een laadpaal te faciliteren. Welke type en welke oplossing het beste passend is bepalen we samen met u en onze partner. Is het een enkel laadpunt voor op kantoor of thuis of is er een laadplein (meerdere laadpalen) gewenst?  Voor individuele palen is  het mogelijk om mee te leasen in het leasecontract van de auto. Laadpleinen worden apart gefactureerd.