TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Bijtelling

Bijtelling

Bijtelling

Het is 1 juli geweest, dus de CO2 uitstootgrenzen voor de bepaling van de bijtelling voor zakelijke auto’s zijn verlaagd. Dit is definitief. Wat betekent dit in de praktijk? Het auto-aanbod in de zuinige klassen is de laatste tijd enorm gegroeid. Auto’s worden steeds zuiniger en daarmee is ook het aanbod stevig gegroeid. Nu de grenzen van de uitstoot voor stimulerings auto’s omlaag gaan, zal ook het auto aanbod steeds iets afnemen. Er is echter nog keuze genoeg in de zuinige categorieën om (te)veel bijtelling te voorkomen.

Bijtellingstabel

 Conform onderstaand schema zal de bijtelling toegekend worden voor een periode van 60 maanden als de auto te naam gesteld is voor: 

Personal Car Lease - Bijtellingstabel

Groot aanbod auto's

Nog steeds is er een groot aanbod in bijtelling-gunstige auto’s. Wij zijn u graag van dienst met het begeleiden in het maken van de juiste keuze. Ook kunt u bij Personal Car Lease op onze internet leasecalculator zoeken op deze uitstoot grenzen. Let op: Indien een auto een kenteken heeft gekregen voor een bovenstaande datum, dan zal deze auto gedurende een periode van 60 maanden het bijbehorende bijtellingstarief behouden. Na de periode van 60 maanden wordt wederom bekeken in welke bijtellingscategorie de auto op dat moment valt. Hou rekening met levertijden van auto’s wanneer een auto op een grens zit! De afleveringsdatum is bepalend voor uw bijtelling van de komende jaren!


Fiscale vragen?

Via uw accountmanager kunt u altijd informeren naar fiscaliteiten. Personal Car Lease is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied. Wij zijn u ook graag van dienst om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696