TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

Brandstofpas

Nooit meer betalen met contact geld en het voordeel van een minimale administratieve handeling. Dat is de brandstofpas: gemak voor alle betrokkenen. Kortom, een snel en betrouwbaar betaalmiddel voor alle soorten brandstof en motorolie op benzinestations. De brandstofpas kan naast gebruik in Nederland eveneens, op uw verzoek, worden uitgebreid met internationaal gebruik.

Nationale brandstofPas

Met de Nationale brandstofpas kunt u op rekening tanken bij alle aangesloten tankstations in Nederland (meer dan 3500).

Internationale brandstofpas

De snelweg houdt niet op bij de grens. Als u zakelijk regelmatig in andere Europese landen moet zijn, wilt u uw brandstofpas ook daar kunnen gebruiken. De internationale brandstofpas maakt het mogelijk om ook in het buitenland elektronisch af te rekenen. Met deze brandstofpas heeft u toegang tot het grootste merkonafhankelijke tankstation-netwerk in Europa door de samenwerking met DKV. De pas heeft twee magneetstrips: de ene (Multi Tank Card) zijde gebruikt u binnen Nederland, de andere (DKV) zijde gebruikt u bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland.

Brandstofdeclaratie

Als u in het bezit bent van een Lease- of huurcontract met brandstofpas, kan het onverhoopt gebeuren dat u zonder tankpas moet tanken. Dit is geen enkel probleem bij Personal Car Lease. Als u na het afrekenen het bonnetje bewaart, kunt u het bedrag declareren via het declaratieformulier. U kunt tot drie maanden terug uw brandstofdeclaraties indienen.

Dit kunt u doen door middel van het invullen van het declaratieformulier. Deze kunt u hier downloaden: Declaratieformulier.pdf


meest gestelde vragen over de brandstofpas 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696