TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl

Fiscale Bijtellings Calculator

Bereken uw eigen
bijtelling en priv├ękosten

 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
De PCL Top 3

De PCL Top 3

De PCL Top 3

wij houden u graag op de hoogte

Personal Car Lease houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de leasemarkt. Onder deze ontwikkelingen vallen ook de meest populaire auto's. Door het dagelijks gebruik van onze leasecalculator kunnen wij zien welke types/modellen het meest berekend worden. 

online calculeren

Op onze website kunnen zowel klanten van Personal Car Lease als passanten online leaseprijzen berekenen en zo hun auto uitkiezen. Via onze online leasecalculator kan er gemakkelijk gefilterd worden op autospecificaties en milieu criteria, waardoor er voor u de ideale auto te vinden is. 

#PCLtop3

De gegevens in onze top 3 zijn continu aan verandering onderhevig. Via onze twitteraccount @PCL_Autolease zullen wij u van deze top 3 op de hoogte houden. Alle tweets zullen inclusief #PCLtop3 worden gepubliceerd. De berichten zijn dus gemakkelijk terug te vinden bij het zoeken naar die hashtag.

hoe meten wij de Top 3

Via onze analyse software kunnen wij bekijken welke modellen er over een bepaalde periode het meest worden vergeleken (stap 4 in onze leasecalculator). De drie modellen die bovenaan de lijst staan vormen automatisch onze top 3. Dit meten wij over een periode van 30 dagen.

De getoonde modellen zijn dus een weergave van meest berekende en bekeken auto's, niet een weergave van de huidige bestellingen bij Personal Car Lease. 

zelf online calculeren?

Wilt u zelf gebruik maken van onze leasecalculator? Dit gaat zeer gemakkelijk. Ga naar onze leasecalculator en klik aan de linkerkant op "Direct online calculeren".

Veel plezier op onze leasecalculator!

TWITTER SEARCH #PCLtop3


De PCL Top 3 is een statistieke weergave puur ter informatie. Alle informatie op voorbehoud van typefouten en er vallen geen rechten te ontlenen aan deze gegevens.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696