TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Eerste Tesla Model S

Eerste Tesla Model S

Eerste Tesla Model S

Eerste Model S bij PCL


De eerste twee Tesla’s Model S zijn door Personal Car Lease in bestelling genomen! Tesla Motors heeft de eerste auto’s inmiddels aan de klanten in de VS uitgeleverd. Deze auto gaat het speelveld van de automarkt veranderen. De eerste elektrische auto die de nadelen van elektrisch rijden praktisch wegneemt; 480 kilometer actieradius, een grote 7-persoons auto met enorm veel laadruimte, in 5,6 seconde naar 100 km/u, super uiterlijk en een prijs die door de grotere productievolumes ergens op gaat lijken.  


Zelf ook gaan genieten van de toekomst?

Wilt u ook genieten van een grote auto zonder verbrandingsmotor en een auto waar geen bijtelling op geheven wordt? Indien u een Tesla Model S voor 1 januari 2014 rijdt, profiteert u 60 maanden lang van 0% bijtelling. Hierna zal het bijtellingpercentage naar 7% gaan. Als u serieuze interesse heeft en de bijtelling van 0% belangrijk vindt, dan adviseren wij u binnenkort tot ordering van de auto over te gaan. U moet echt rekening houden met een levertijd van 12 maanden!!!

Leaseprijs berekenen?

Wist u trouwens dat u de Tesla Models S bij ons op de leasecalculator op internet kunt berekenen? Wij zijn de enige leasemaatschappij waar dat op dit moment kan. Dit komt voort uit het enthousiasme over onze eigen Tesla Roadster! Klik hier voor meer informatie over de Tesla Model S en Personal Car Lease.

TIP

Tesla Model S vs BMW M5


Als echte Tesla fans raden wij onderstaande filmpje aan. Bekijk onderstaand de afleveringen van de eerst Model S:


Een "Berijder beoordeling" van de Tesla Model S:
 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696