TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 

Bijtellingscalculator

my Personal costs

Bereken met de onderstaande bijtellingscalculator uw bijtelling en uw netto privékosten.

 

 

Dit bedrag is de basis voor de fiscale bijtelling en vertegenwoordigt de nieuwwaarde van de auto. Per 1 januari 2010 wordt het leidende bedrag aangegeven via het RDW. Dit kan op kenteken nagezocht worden via www.rdw.nl.

 

Rijdt u met uw auto van de zaak minder dan 500 privékilometers per jaar dan kunt u worden vrijgesteld van fiscale bijtelling. U dient dan een “verklaring geen privégebruik auto” in te vullen en een sluitende rittenadministratie aan de Belastingdienst te overleggen. De woon-werkkilometers worden door de Belastingdienst als zakelijke kilometers gezien.

 

Indien u met een volledig elektrische auto rijdt bent u vrijgesteld van fiscale bijtelling (in ieder geval tot en met 2014).

 
 

Dit bedrag vertegenwoordigt de vergoeding die u per maand aan uw werkgever betaalt voor het privégebruik van de leaseauto.

 

Het bedrag wat hier getoond wordt is het bedrag waarover belasting geheven wordt.

 

Dit zijn de totale privékosten per maand voor de gekozen parameters. Dit is inclusief de loonheffing privégebruik per maand en inclusief de netto eigen bijdrage per maand.

 
 
 
 
 

Onze bijtellingscalculator is onder voorbehoud van type- en automatiseringfouten. Er vallen geen rechten te ontlenen aan bovenstaande gegevens. NB: De maximale limiet op elektrische voertuigen boven de € 50.000,- is nog niet verwerkt in de bijtellingscalculator.
Bekijk hier met welke modellen u minder bijtelling heeft
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696