TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Fleetdesk….revolutionair!

Fleetdesk….revolutionair!

Fleetdesk….revolutionair!

Wij zijn erg trots op ons geavanceerde automatiseringssysteem! Revolutionair én uniek voor Europa. Fleetdesk is geheel ingericht naar uw behoeften en voor uw gemak. Wanneer u inlogt in het systeem, dan heeft u volledig inzicht in uw wagenpark. Kosten, brandstof, bekeuringen en alle info over uw lease auto's!

Onze online Fleetdesk wordt zeer intensief gebruikt door onze relaties en het is dan ook logisch dat wij continue bezig zijn om de functionaliteiten verder uit te breiden. Wij horen dan ook graag uw mogelijke suggesties.

Wij zijn niet te stoppen!
Als wij gaan vertellen over wat er allemaal mogelijk is met Fleetdesk, dan zijn wij -uit puur enthousiasme- niet meer te stoppen! Wist u bijvoorbeeld dat u zelf een berijder kunt aanmaken of een berijderswissel kunt doorvoeren? Alle mogelijke informatie kunt opvragen m.b.t. uw wagenpark, berijders, gereden kilometers, bekeuringen en brandstofverbruik? Maar ook alle mogelijke informatie over uw leasecontract(en), actuele en historische schadedossiers, prijs- en procedurele afspraken welke zijn vastgelegd in de SLA, financiële kwartaalrapportages, leaseoffertes, facturatie(details) en openstaande posten en nog veel meer! Natuurlijk kunnen onze accountmanagers u er alles over vertellen.

En dan is er nog ons geavanceerde Feedbacksysteem. Dit systeem biedt u inzicht in alle actieve en historische feedback- en of klachten (van u of uw berijders) over de auto of onze dienstverlening. Per feedback bieden wij u inzicht in de status van uw melding en de afwikkeling.
Wij streven ernaar om uw opmerkingen en/of klachten binnen twee werkdagen af te handelen.

Wilt u meer weten of een demo bekijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier.


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696