TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Flexibel, oplossingsgericht én ontzorgend….Personal Car Lease!

Flexibel, oplossingsgericht én ontzorgend….Personal Car Lease!

Flexibel, oplossingsgericht én ontzorgend….Personal Car Lease!

Flexibel, oplossingsgericht én ontzorgend....Personal Car Lease!

Bijtellingsperikelen
Heb je plannen om een (nieuwe) leaseauto te bestellen? Dan is het raadzaam om goed naar de bijtellingspercentages te kijken. De overheid heeft de CO2-grenzen met ingang van 2016 namelijk nog verder aangescherpt, waardoor er nog maar vier i.p.v. vijf bijtellingscategorieën zullen zijn, te weten 4%, 15%, 21% en 25%. Wil je weten op welke bijtelling jij moet rekenen bij de auto van je keuze? Dan biedt Personal Car Lease met haar slimme automatisering dé oplossing voor: de bijtellingscalculator! http://www.personalcarlease.nl/fiscale_bijtellingscalculator.html
Hier kun je uiterst simpel de bijtelling en jouw netto privékosten berekenen! Als dat geen ‘ontzorgen' is..

Lopend leasecontract
Heb je een lopend leasecontract? Dan verandert er voor jou voorlopig niets. Want vanaf het moment van afsluiten, staat de bijtellingscategorie 60 maanden vast. Het kan dus gunstig zijn in 2015 nog een leasecontract af te sluiten, zeker wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een auto in een segment met een hogere bijtelling. Loopt je contract volgend jaar pas af, maar wil je toch profiteren van de huidige fiscale bijtellingspercentages? Het vroegtijdig eindigen van je huidige contract heeft vaak financiële consequentie. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden gecreerd om een oversluiting toch aantrekkelijk te maken. Neem hiervoor contact op met onze salesafdeling

Flexibele oplossing
Natuurlijk kun je ook kiezen voor een oplossing waarmee je alle kanten op kunt: Flexlease! Je least tegen een zeer scherp tarief vanaf 1 tot maximaal 36 maanden een auto naar wens. Na één maand kun je het leasecontract kosteloos opzeggen of kiezen voor een andere auto.

Bij Flexlease krijg je de auto die je kiest. Wij hebben een ruim aanbod van jong gebruikte auto's voor de shortlease. Wij flexleasen deze auto's aan de hand van ‘What you see is what you get'. De auto die je uitkiest is dus ook werkelijk de auto die je krijgt. Dit is uniek in Nederland en dat noemen wij Flexlease!

Wil je informatie over de beschikbare Flexlease auto's of over jouw bijtelling? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 088-6464696. Wij helpen je graag verder! 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696