Flexlease
Na 1 maand dagelijks opzegbaar

Vaste lage maandtarieven, maximale flexibiliteit voor je wagenpark

De voordelen van Flexlease

Check Circle

Een vast bedrag per maand

Check Circle

Vaste kilometerbundel naar eigen keuze

Check Circle

Snel beschikbaar

Check Circle

Full operational lease, incl. alle services

Check Circle

Na 1 maand dagelijks opzegbaar

Check Circle

Diverse klassen met populaire (elektrische) auto’s

Elektrisch Rijden Verkeersbord 1920X1080

"Als ondernemer is het lastig in te spelen op de op- en neergaande economie, het tevreden houden van (flexibele) medewerkers en de vraag in hoeverre je wel of niet duurzaam vervoer kunt inzetten.  Flexlease is het antwoord op deze vragen. Je least tegen een scherp tarief minimaal 1 maand en maximaal 36 maanden een populaire (elektrische) auto. Na één maand leasen kun de (elektrische) leaseauto elke dag inleveren zonder dat daaraan kosten zijn verbonden. Met Flexlease loop je geen enkel risico, zit je nergens aan vast en profiteer je van een korte opzegtermijn. Zo kan je wagenpark meebewegen met de flexibele duurzame wereld van nu."


Hoe werkt het?

Een Flexlease contract is eenvoudig online te regelen. Voor jezelf of je medewerkers. Bij aanbod zoek je naar de geschikte auto- en prijsklasse. Klik je keuze aan en vul de gegevens in. Mocht je een specifieke autowens hebben dan kan je die opgegeven maar kunnen we niet garanderen. Vanzelfsprekend nemen de leaseadviseurs contact met jou op om de deal rond te maken. Binnen enkele dagen rijden jij of je medewerker al in de gewenste Flexleaseauto.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat doet Flexlease?

Alle voordelen van Lease
Flexlease biedt een leaseauto met alle voordelen van leasing, maar met een flexibele looptijd. Jij wilt niet aan een langlopend contract vastzitten? Dan heeft Flexlease de oplossing voor je. Bij ons kun je al leasen vanaf een maand! Flexlease, dat is alle voordelen van huur EN lease bij elkaar!

Alle Flexibileit
De naam zegt het al, flexibiliteit staat voorop bij Flexlease. Je kunt kiezen uit verschillende tariefgroepen, afhankelijk van kilometrage en looptijd. Het is al mogelijk om één maand te rijden met ieder gewenst kilometrage! Dat is nog eens flexibel. Het draait bij ons om jóuw behoefte. Wij passen ons daarop aan.

Hoe snel kan ik rijden?

Snel en gemakkelijk!

Je kunt heel snel en gemakkelijk een auto leasen via Flexlease. Binnen vijf minuten kun je een auto gereserveerd hebben. En binnen vijf werkdagen staat er een auto voor je deur!

Het proces van reserveren: 

  • Kies een auto uit onze voorraad
  • Kies je optimale contractvorm, door je looptijd en jaarkilometrage in te geven
  • Geef aan wanneer je de auto nodig hebt
  • Druk op de knop: ‘Meer info'
  • Geef aan of je de auto komt ophalen of dat je hem op een willekeurige locatie in Nederland afgeleverd wilt krijgen.
  • Bevestig je reservering door op de knop ‘Naar stap 2 van 4' te drukken
  • Indien je een nieuwe klant bent, hebben wij je gegevens nodig om je te registreren. Een bestaande klant kan nu heel gemakkelijk inloggen. Al je bekende gegevens worden dan meegenomen
  • Tot slot kun je de definitieve gegevens betreffende de afleverlocatie, berijder en facturatie doorgeven.
  • Door akkoord te geven op de algemene voorwaarden en op de knop ‘Order definitief plaatsen' te drukken, wordt je bestelling definitief verwerkt. Je auto kan vanaf dat moment niet meer door een ander gereserveerd worden.
  • Flexlease zal nu alle gegevens controleren. Als alles in orde is, wordt de order uitgeleverd. Je kunt de status van al je orders nakijken. Voor aflevering wordt er met de berijder contact opgenomen betreffende de definitief gemaakte afspraken..

Dus binnen vijf minuten bestellen, binnen vijf werkdagen rijden. Dat is pas snel en gemakkelijk!

Wat betekend inleveren wanneer ik wil?

Inleveren wanneer je wilt!

Welk contract je ook gekozen hebt, je kunt de auto inleveren wanneer je wilt. In je leasecontract wordt een minimum aantal dagen huur vermeld. Veelal is dit 30 dagen, maar dit kan langer zijn voor speciale auto's of speciale contracten. Als je bijvoorbeeld een leasecontract voor twaalf maanden sluit, dan kun je de auto na een periode van 30 dagen inleveren wanneer je maar wilt (op werkdagen).

Vijf dagen
We vragen je dit vijf werkdagen van te voren aan ons door te geven middels het inleverformulier op deze site. Je vind dit formulier door op onze website in te loggen en de inname af te stemmen. Beschik je als berijder niet over een inlogcode dan kan je hier het formulier invullen. De inname wordt dan met de wagenparkbeheerder gecommuniceerd en deze kan de inname goedkeuren.

Wat is een inleverbonus?

Inleverbonus
Flexlease biedt je de mogelijkheid om 50 Euro te verdienen met het inleveren van je auto! Als je minimaal 30 dagen voor de inleverdatum, de huurovereenkomst hebt opgezegd via onderstaand formulier, ontvang je automatisch een creditfactuur van 50 euro. Waarom? Hoe eerder wij weten dat je auto retour komt, hoe meer tijd wij hebben om een nieuwe klant voor deze auto te vinden. Daar hebben wij graag 50 euro voor over! Je kunt aangeven of je de auto bij Flexlease komt inleveren of dat je wil dat wij de auto bij je komen ophalen. Aan jou de keuze.