TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Je kunt alle kanten op met flexlease

4x3.

De online leasemaatschappij voor korte, voordelige en flexiblele leasecontracten

 
leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

Flexlease shortlease

Sterk in tijdelijke mobiliteitsoplossingen

Voor nieuwe of tijdelijke medewerkers direct een langdurig leasecontract afsluiten kan een behoorlijk risico met zich meedragen. Voor tijdelijke mobiliteitsoplossingen heeft PCL Flexlease. Met ons product “Flexlease” least u flexibel en online.

Flexibel en online leasen

U kunt zelf, op uw eigen prijsniveau, online Flexlease contracten afsluiten via flexlease.nl en u kunt binnen enkele dagen al rijden in de auto van uw keuze. U least tegen een scherp tarief minimaal 1 maand en maximaal 36 maanden een auto. Het unieke aan dit product is dat u na een maand leasen, de auto elke dag kunt inleveren, wanneer u maar wilt.

Uitstekend prijsniveau

U bent flexibel van dag 1 tot 36 maanden en dat tegen een uitstekend prijsniveau. Het tarief van Flexlease past zich namelijk aan, aan uw behoefte. Hoe langer u in de auto rijdt, hoe lager het tarief wordt. Dit wordt automatisch met u verrekend. U least met Flexlease een auto met een flexibele looptijd en u kunt kiezen uit verschillende tariefgroepen, afhankelijk van het jaarkilometrage en de looptijd.

Gemakkelijk wisselen van de auto indien u Tijdelijk een andere auto wenst

Tevens kunt u bij een gewijzigde vervoersbehoefte de auto te allen tijde wisselen voor een andere auto. Flexlease is een full operational leaseproduct en bestaat derhalve uit dezelfde componenten als een ‘normale’ full operational leaseproduct.

 


Logo Flexlease

 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696