TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
In opmars: de smartwatch!

In opmars: de smartwatch!

In opmars: de smartwatch!

In opmars: de smartwatch!

Hij is inmiddels -voor sommige automerken- verkrijgbaar, de smartwatch en het zou wel eens een hype kunnen worden, een smartwatch bij je smartphone. Diverse automerken springen al in op deze trend, met apps voor de Apple Watch. Wat kun je ermee en mag je ‘m wel achter het stuur gebruiken?

Je mag achter het stuur geen mobiele telefoon vasthouden en dat vinden wij volkomen terecht, want dat is simpelweg gevaarlijk. Maar...verbind hem met je smartwatch en je kunt vanaf je pols je mobieltje gebruiken.

Steeds meer autofabrikanten voorzien in apps die met de auto communiceren. Zeker bij plug-in of elektrische modellen, zodat je op afstand kunt kijken naar de laadtoestand, beschikbare actieradius, laadproces etc. Niet zelden kun je met een dergelijke app ook de klimatisering vooraf instellen, zodat je in een lekker gekoelde of verwarmde auto stapt.

Overigens zijn ook bij niet-elektrische auto's de mogelijkheden inmiddels haast eindeloos. Staat mijn auto wel op slot? Waar had ik hem ook weer geparkeerd? Handig toch?


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696