TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
In the spotlights

In the spotlights

In the spotlights

Dit keer zetten wij Ronald Urlus in the spotlights. Ronald is al ruim 20 jaar klant van Personal Car Lease. Wij vragen hem waarom hij destijds voor Personal Car Lease koos. Ronald: "Ik kwam via een relatie in contact met Christian Boelen. Het begin van een mooie relatie bleek onze gezamenlijke liefde voor Italiaanse auto's."

Over het antwoord op de vraag wat hem specifiek ‘blij' maakt m.b.t. Personal Car Lease, antwoordt Ronald: "de verregaande flexibiliteit van het gehele team is uiterst plezierig. Door ervaring gevoed heb ik alle vertrouwen in het feit dat alles tot in de puntjes wordt geregeld voor me en dat ik een eerlijk advies krijg. Daarnaast zijn de transparantie en toegankelijkheid natuurlijk erg prettig. Ik beveel Personal Car Lease met regelmaat aan bij mijn relaties"

Zijn advies aan Personal Car Lease? "Streef naar behoud van jullie mooie kernwaarden!"

Ronald Urlus is eigenaar van Surplus (http://www.surplus.eu/nl/).. Surplus biedt professionele hulp bij arbeidsconflicten en ontslag. Zijn leaseauto, een Toyota Auris Toering Sports Hybrid rijdt Ronald dagelijks met plezier!


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696