TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

Log in

Om de producten van Personal Car Lease voor u gemakkelijk te maken, hebben wij een aantal portals voor u ontwikkeld. Onderstaand meer informatie over onze portals en mogelijkheid tot inloggen.


Leasecalculator

Onze klanten kunnen op basis van hun eigen autoregeling een leaseauto calculeren en bestellen via onze website. Dit kan via onze leasecalculator. 

Inloggen Leasecalculator

Bent u geen klant van Personal Car Lease? Geen enkel probleem. Onze algemene leasecalculator staat open om uw leaseauto te berekenen middels onze algemene voorwaarden. Klik hier voor de algemene leasecalculator. Kies onderaan voor doorgaan zonder in te loggen.

Wilt u inloggen op basis van uw eigen autoregeling? Vul het intakeformulier in en onze medewerkers zorgen voor een tijdelijke inlogcode.


Fleetdesk 

Wagenparkbeheerders van onze klanten kunnen via Fleetdesk alle belangrijke gegevens inzien en eventueel mutaties doorgeven. Inloggen kan via deze link.


Flexlease

Flexlease.nl is de shortlease website van Personal Car Lease. Klanten van Flexlease kunnen inloggen en op basis van hun eigen afspraken een shortlease auto bestellen.

Flexlease inloggen

Bent u nog geen klant van Flexlease? Ook dit is geen probleem. Surf naar www.flexlease.nl en bekijk ons huidige aanbod. Via "registreren" kunt u per direct online een auto uitzoeken en reserveren.


Ingis

Ten behoeve van elektronische facturatie gebruiken wij het INGis platform. Ingis zorgt ervoor dat u in een door u gedefinieerde e-mailbox uw facturen in pdf ontvangt. Op de website van het platform zijn ook alle facturen voor u opgeslagen en kunt u ze downloaden in diverse formaten. Hierdoor wordt importeren in uw boekhoudsysteem mogelijk.

Ingis - inloggen elektronisch factureren


 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696