TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

My Personal Information

U staat bij ons centraal! 

U bent klant bij ons en u wilt een zorgeloos gebruik hebben van uw leaseauto. Heel helder en duidelijk. Toch?  Voor ons in ieder geval wel. U heeft daarom één contactpersoon bij ons. Uw persoonlijke accountmanager die op de hoogte is van uw persoonlijke leasesituatie. Iemand waar u met al uw vragen en opmerkingen terecht kunt. U kunt hem of haar natuurlijk ook raadplegen voor een persoonlijk leaseadvies op maat. Wij informeren u graag over de werkwijze van Personal Car Lease en uw verantwoordelijkheden die samenhangen met het gebruik van uw leaseauto. Wij streven naar "one call does it all".

Belangrijke informatie

In de subkopjes vindt u alle algemene en technische informatie over wat u moet doen in het geval van een ongeluk, diefstal, inbraak of pech. Daarnaast vindt u informatie over onderhoud en banden, de brandstofpas en het inleveren van de leaseauto. Hiervoor treft u een aantal aanwijzingen aan die in deze gevallen van pas kunnen komen.

Berijderboekje

Bij aanvang van uw leasecontract ontvangt u van Personal Car Lease een berijderboekje met daarin alle benodigde- en relevante informatie voor u als berijder. U kunt hier een pdf versie van ons berijderboekje downloaden.

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met uw persoonlijke accountmanager.

 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696