TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Nice to meet…Michael Dickmann

Nice to meet…Michael Dickmann

Nice to meet…Michael Dickmann

Omdat veel van onze klanten Michael kennen als Accountmanager, stellen wij hem in onze eerste nieuwsbrief graag wat persoonlijker aan u voor.

Als wij Michael vragen naar zijn interesses dan verrast hij ons zelfs! Hij heeft namelijk een zeer breed interesseveld. Als wij twee van zijn interesses er uitpikken, dan komen wij terecht op het historische en sportieve vlak; een leuke tegenstelling. Vooral de golfsport heeft al geruime tijd zijn hart gestolen en hij is dan ook zakelijk en privé met regelmaat op de golfbaan te vinden. Er is echter bijna geen balsport waar Michael niet mee bezig is geweest. Zo hebben zijn twee opgroeiende dochters, waar hij zoveel mogelijk tijd mee doorbrengt, zich bekwaamd in het hockeyen; een sport die Michael eveneens met plezier heeft beoefend. Michael is daar dan ook graag bij betrokken als coach of als scheidsrechter.

Ook vragen wij Michael wat hij vroeger had willen worden. Zijn antwoord: "Ik had sportleraar willen worden, maar werd helaas uitgeloot voor de sportacademie. Iets in archeologie en geschiedenis had ook gekund. Dat heeft ook altijd mijn warme belangstelling gehad; iets dat nooit is veranderd".

Naast dit alles is Michael een echt ‘mensenmens'. Hij is oprecht geïnteresseerd in anderen. In wat zij doen en welke achtergronden zij hebben. Michael: "Daarom is mijn baan heel interessant omdat ik bij veel verschillende mensen en bedrijven kom. Ik ben graag een soort ambassadeur voor de organisatie waar ik werk."


Mike met ballen from Personal Car Lease on Vimeo.


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696