TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Nieuwe berichten omtrent bijtelling

Nieuwe berichten omtrent bijtelling

Nieuwe berichten omtrent bijtelling

Staatssecretaris Frans Weekers heeft nieuwe uitlatingen gedaan omtrent de bijtelling

Zoals wij eerder bericht hebben in het laatste nieuws op lease.nl gaat er in de bijtelling- en fiscale sfeer een en ander veranderen. In de Autobrief, van staatssecretaris Weekers, staan de beleidsstukken vermeld en zijn er grenzen aangegeven voor uitstoot van zakelijke auto's welke gaan gelden vanaf de daarbij genoemde data.

Op de website van Autoweek geeft de staatssecretaris aan dat zij die voor 1 juli 2012 een auto met 14% of 20% bijtelling gaan rijden, deze bijtelling voor de duur van 47 maanden houden of totdat de auto van eigenaar verandert. Na afloop van deze 47 maanden gaat de berijder het reguliere bijtellingtarief betalen, gebaseerd op de normen die dan van toepassing zijn. De termijn van 47 maanden, of mogelijk langer, wordt op Prinsjesdag definitief.

"Wellicht kies ik voor een langere periode"

Weekers wil daarmee mensen tegemoet komen die nu al voor een zuinige en schone auto hebben gekozen. Dat is eerlijk voor al die mensen die voor die datum heel bewust zo'n auto hebben uitgezocht, aldus Weekers. De nieuwe regel heeft geen betrekking op de 0%-categorie, waar elektrische auto's onder vallen. De nihilbijtelling vervalt met ingang van 1 januari 2016.

Voor elektrische auto's en concepten als de Opel Ampera zal dezelfde regeling van kracht worden als auto's uit de categorieën van 14% en 20% bijtelling.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696