WIJ ZIJN
PERSONAL CAR LEASE

Duurzame mobiliteit voor ondernemers

Wij zijn een Amsterdamse onderneming die jou graag op weg helpt. Zo duurzaam mogelijk. Van het nieuwste model elektrische leaseauto, fiets en bestelbus tot een deelauto omdat de parkeerplekken ook schaars zijn.

ONZE MISSIE

Vanaf 1989 ondersteunen wij de behoefte en het beleid en van de regio Amsterdam. Deze veranderen en wij veranderen mee. Voorheen leverden wij auto’s en bestelbussen voor de groeiende vraag door de groeiende regio.

Nu is regio Amsterdam overvol en de CO2- en fijnstofuitstoot veel te hoog. Het wordt zaak om de groeiende regio en mobiliteitsbehoeften anders te organiseren. Duurzaam. Om te zorgen voor de volgende generatie, de overvolle regio te ontzien en bij te dragen bij de ontwikkeling naar een volledig uitstootvrije regio.

Wij ondersteunen ondernemers in de behoefte in beweging te zijn met slimme duurzame oplossingen als elektrische auto’s, bestelbussen en fietsen. En ook met deelauto’s. Altijd CO2-neutraal rijden. Daarbij worden jullie volledig ontzorgd en kunnen jullie genieten van onze persoonlijke service.

Daarom Personal Car Lease

Car
Alle auto's zijn leverbaar

wij maken een offerte op maat voor alle soorten auto's en bedrijfswagens.

Rekening Alt
Alles op één factuur

1 aanspreekpunt; e-bike, auto, deelauto en OV gefactureerd vanuit ons.

Co2
Co2 neutraal

Alle mobiliteit draagt bij aan het reduceren van Co2 en fijnstof. Alle Co2 die nog wordt uitgestoot, wordt gecompenseerd en betaald door ons.