TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

My Personal Car Lease

Geen zorgen

Personal Car Lease neemt alle zorgen en frustraties omtrent uw wagenpark over, zodat u zich kan concentreren op zaken waar u goed in bent: uw 'core-business'.

Wie is Personal Car Lease

Personal Car Lease is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij en sinds 2015 onderdeel van Business Lease. De nadruk ligt bij ons voornamelijk op uw motivatie, of te wel "Drive". Wat is ‘Your Personal Drive' en hoe kunnen wij daarbij helpen? U kunt uw focus leggen op datgene waar u goed in bent. Wij verzorgen uw wagenpark en letten op uw berijders, uw wensen, uw beleid, het milieu en nog vele andere zaken zodat u zorgeloos en volledig mobiel uw bedrijf kunt ontplooien. Your Personal Drive, Your Personal Car Lease!

Onze klanten

Personal Car Lease streeft naar het ontwikkelen van producten die aansluiten op de specifieke behoeften van de klant. Wij bieden oplossingen op maat voor de moderne en milieubewuste leaseklant. Zo signaleren wij een toenemende behoefte aan meer flexibele leasecontracten en vragen klanten steeds meer om een 'zakenpartner' die alle autozorgen uit handen neemt. Denk hierbij aan online factureren, het online autokeuze en autobeheer traject, maatwerk management informatie online, advies over mobiliteit- en autobeleid, het reduceren van de CO-2 uitstoot van het wagenpark, schadeafwikkelingen, vervangend vervoer en nog veel meer.

Onze Berijders

Ook voor de berijder nemen wij alle zorgen omtrent zijn mobiliteit volledig uit handen. Zo kan de berijder bij Personal Car Lease zijn auto online samenstellen en online bestellen. Gedurende de looptijd van het contract zullen wij de berijder adviseren over zijn mobiliteitsvraagstukken en ondersteunen hem daar waar nodig. Onze ‘core-business' is immers om u mobiel te houden.

Flexlease.nl

Voor de Flexibele klant heeft Personal Car Lease het label Flexlease. Flexlease.nl is de online leasemaatschappij voor korte, voordelige en flexibele leasecontracten! Via een heldere prijsstaffel wordt er altijd betaald naar rato van de looptijd. Hoe langer er gebruik van wordt gemaakt hoe voordeliger het wordt. De auto kan ingeleverd worden wanneer u dat uitkomt en er is altijd duidelijkheid over de kosten daarvan. Een ideaal shortlease product voor de flexibele werkgever.

Meer informatie over ons en onze producten vindt u op deze website, voor onze flexibele leasecontracten kunt u terecht op www.flexlease.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op telefoonnummer is: 088 - 6464696. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Veel plezier op onze website!

Personal Car Lease B.V.

 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696