TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

TESLA MODEL S

Personal Car Lease - Tesla Model S

ELECTRIFY YOUR DRIVE!

Lease BIJ ONS UW TESLA MODEL S!


Log in op onze leasecalculator en bereken direct online uw Model S:
inlognaam: tesla@pcl.nl
Wachtwoord: ModelS
 

LEASECALCULATOR

your electric drive

Elektrisch rijden is inmiddels steeds normaler aan het worden. En dat is maar goed ook. Waarom? Omdat het gewoon kan!

Elektrisch rijden heeft een aantal grote voordelen; het rijdt veel lekkerder door het constante koppel en de enorme kracht die een elektromotor geeft. Gecombineerd met de stilte en het ‘remmen op de motor’ is het qua comfort objectief beter dan de traditionele atmosferische auto’s. Daarnaast kost stroom aanzienlijk minder dan benzine- en of diesel. Eigenlijk het enige nadeel is de actieradius. Maar ja; is dat nog wel een probleem bij Tesla?

  • Een actieradius van 480km (bij een accu van 85kW) zorgt er voor dat u in het dagelijks gebruik onbezorgd kunt rijden. Hoe vaak rijdt u immers meer dan 400 kilometer op een dag?. En mocht dat het geval zijn, dan heeft Tesla;
  • Een supercharge-netwerk door heel Europa. Volledig uw auto opladen in maximaal 40 minuten en helemaal GRATIS. Klik hier voor alle locaties in Europa.

Uniek lease-aanbod

Personal Car Lease was de eerste leasemaatschappij in Nederland waar een Tesla besteld kon worden. Wij hebben inmiddels veel klanten die heel gelukkig zijn met hun auto en bouwen steeds meer ervaring op met deze unieke auto’s. Omdat wij het elektrisch rijden graag willen stimuleren en u graag als klant willen verwelkomen hebben wij voor u een uniek leaseaanbod. Log in op onze online leasecalculator en u kunt de verschillende Tesla’s berekenen en aanvragen! Na ontvangst van uw opgave nemen we contact op om uw wensen door te spreken en u te informeren over de procedures en aandachtspunten.

Klik hier en configureer uw Tesla!


Uw inloggegevens zijn:

Emailadres: tesla@pcl.nl
Wachtwoord: ModelS


Wilt u bij ons een Tesla Model S leasen? Wij hanteren de volgende extra voorwaarden bij dit model:

  • De getoonde ‘brandstofkosten’ zijn bij deze auto gebaseerd op het verwachte stroomverbruik, uitgaande van € 0,25 kostprijs per kWh (groene stroom);
  • De toepassing door PCL van de MIA/VAMIL regeling is reeds verwerkt in de leasetarieven door toepassing van een gunstiger afschrijvingscomponent;
  • Indien aflevering van de Tesla Model S in 2015 plaatsvindt zal een fiscale bijtelling van 4% gelden (volgens het huidige belastingplan). 
  • Vanaf 2016 zal er van overheidswege Houderschapsbelasting in rekening worden gebracht voor deze nu vrijgestelde auto (< 50gr CO2/km)

Video

Bekijk hier een aantal video's van de Tesla Model S


Personal Car Lease - Tesla Model S & Roadster

Alle eventueel genoemde prijzen zijn exclusief BTW.  Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend, bekijk voor meer informatie onze disclaimer.


 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696