TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
PCL - Ingis - Testimonial

PCL - Ingis - Testimonial

PCL - Ingis - Testimonial

Your personal invoice

Personal Car Lease probeert voor u als leaseklant een zo optimale mobiliteitsbeleving te genereren. Dit doen we onder andere door middel van automatisering. Klanten moeten in staat zijn hun gegevens te bekijken en hebben recht op efficiënte communicatie met PCL.
e-mail in de ochtend in de inbox

Onderdeel van het leaseproces is uiteraard ook de facturatie. Wij factureren sinds 1 juli 2009 elektronisch via het Ingis platform. Onze klanten krijgen in een door hun zelf gekozen e-mailbox een notificatie e-mail met daarin de factuur in pdf in de bijlage. Direct bij de juiste persoon dus.

factuurarchief en importeren

Naast het ontvangen van de e-mail heeft u als klant ook altijd een overzicht van uw facturen, tot wel 2 jaar terug. Wij voorzien u van een inlogcode en daarmee kunt u online uw facturen bekijken en opnieuw downloaden in diverse formaten. Het is zelfs mogelijk om dit in uw eigen ERP systeem in te lezen.

testimonial

Wij zijn erg tevreden over elektronisch factureren en de samenwerking met Ingis. Vanwege onze positieve ervaring heeft Ingis onze Business Analist Joris Thielemans, projectleider elektronisch factureren, gevraagd zijn ervaringen te verwoorden in een testimonial.

Deze testimonial vind u hier

 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696