TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
PCL Feedback

PCL Feedback

PCL Feedback

Om onze dienstverlening verder te verbeteren hebben wij in februari 2013 een nieuw contact formulier in gebruik genomen. In het formulier zelf is niet zoveel veranderd, de vooruitgang zit met name de afhandeling van de contactaanvraag. 

Your personal view

Na het invullen van het formulier krijgt u e-mail met daarin een persoonlijke link. Bij het klikken van deze link komt u op een pagina waarin wij uw formulier inzichtelijk maken en u informatie geven over de afhandeling. U kunt bijvoorbeeld zien bij welke medewerker het in behandeling en wat de status is. Tevens kunt u aanvullende vragen stellen of uw opmerking verduidelijken. De communicatie komt dan bij de juiste medewerker terecht.


Feedback systeem

Met het feedback systeem draagt Personal Car Lease zorg dat al uw vragen, opmerkingen of klachten middels dit systeem voor u en voor ons te volgen is en traceerbaar wordt.  

Hoe werkt het?

Op het contactformulier op de website kunt u aangeven of u een compliment (krijgen we ook graag), klacht, opmerking, suggestie of wens heeft. Gedurende het proces van afhandeling kunt u exact zien wat de status en de voortgang van de feedback is. Wij zijn er erg trots op dat wij de feedback afhandeling met een “Track ’n Trace” systeem voor u inzichtelijk maken. 

Waarom?

Wij streven ernaar om tevreden klanten te hebben als het gaat om lopende dienstverlening  afhandeling. Hierbij communiceert u direct met de juiste persoon/afdeling om efficiëntie, snelheid en duidelijkheid in uw lopende zaak te bevorderen.


Afronden

Wanneer de afhandeling van uw melding gereed is afgerond kunt u nog aangeven hoe u de afhandeling heeft ervaren. 

In actie

Heeft u nog vragen? Vul dan gerust ons contact formulier in, wij helpen u graag verder en u ziet "Your Personal View" direct in actie.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696