TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
PCL ISO 9001:2008 gecertificeerd

PCL ISO 9001:2008 gecertificeerd

PCL ISO 9001:2008 gecertificeerd

Amsterdam, 2008

Met groot genoegen willen wij u mededelen dat Personal Car Lease per 19 juli 2010 ISO 9001:2008  gecertificeerd is.

Klanttevredenheid is het bestaansrecht van elke organisatie. Dit geldt in het bijzonder voor Personal Car Lease. Onze persoonlijke aandacht, maatwerk, innovatiekracht en flexibiliteit worden door onze klanten hoog gewaardeerd.

In de huidige krimpende leasemarkt, staan de leaseprijzen en de marges zwaar onder druk. Wij worden dus gedwongen om steeds meer, met minder mensen te doen. Dit mag onder geen enkel beding ten koste van de klanttevredenheid gaan. Om die reden hebben wij de afgelopen jaren zwaar ingezet op onze automatisering en op de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Personal Car Lease B.V. is goedgekeurd door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) en is van toepassing op het realiseren van de mobiliteitsbehoefte van de zakelijke berijder van Personal Car Lease en haar label Flexlease. Specifiek is er tijdens de audit gekeken naar het realiseren van maatwerkoplossingen voor onze klanten welke vastgelegd worden in een Service Level Agreement.

Christian Boelen, directeur van Personal Car Lease:
“In 2008 hebben wij ons ten doel gesteld om onze processen zo in te richten dat het zaken doen met Personal Car Lease voor klanten makkelijker en goedkoper is dan met andere leasemaatschappijen. Hiertoe hebben wij in eerste instantie een maatwerkdienstverlening ontworpen, waarbij tijdens een ‘intake’ van een nieuwe klant, haar wensen en eisen geïnventariseerd worden. Deze wensen en eisen resulteren in een specifieke inrichting van ons leasesysteem en onze processen, speciaal voor die ene klant. Vervolgens worden deze unieke afspraken vastgelegd in een Service Level Agreement. In het leveren van de dienst worden de processen nu getriggerd vanuit deze SLA zodat de foutkans geminimaliseerd wordt en de dienst geleverd wordt zoals verwacht door de klant. In laatste instantie hebben wij een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd, wat specifiek let of er wordt voldaan aan de wensen en eisen van onze klanten. Het feit dat dit kwaliteitssyteem nu is goedgekeurd door LRQA en voldoet aan de ISO 9001:2008 norm, geeft aan dat dit project succesvol is geïmplementeerd. Daar mogen wij best trots op zijn!”

Personal Car Lease ISO gecertificeerd

 

Dit nieuwsbericht is verouderd. Onze ISO certificering is inmiddels beëindigd.  

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696