TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
PCL mobile!

PCL mobile!

PCL mobile!

Het is zover! Pcl presenteert haar nieuwe mobiele website. Vanaf mobiel of desktop, altijd een juiste weergave van de zaken die je nodig hebt! 

PCL mobile

Wij ervaren dat gebruikers van verschillende soorten apparaten ook verschillende behoeften hebben met het gebruik van onze website. Met andere woorden; een gebruiker die via zijn mobiele telefoon op de website komt heeft andere behoeften dan de gebruiker die achter zijn desktop of laptop zit. Heeft u bijvoorbeeld pech onderweg of hulp nodig, dan heeft u behoefte aan andere informatie dan wanneer u op zoek bent naar een nieuwe leaseauto. 

Hoe werkt het?


Surf naar pcl.nl

Is dat alles? Ja, dat is het enige dat u hoeft te doen. Onze website herkent wat voor soort "medium" u gebruikt en past direct de website daarop aan. Dit werkt zo snel dat u dit niet merkt. Hoe leest u dit bericht bijvoorbeeld? Als u kijkt op uw mobiele telefoon dan bent u al op onze mobiele website. Kijkt u via uw laptop dan is uw beeld veel meer grafisch, een groot verschil dus.

Beginscherm

Wij adviseren onze berijders om een koppeling te maken in hun telefoon in het begin of vervolgscherm. Lees hier meer over het maken van een koppeling.


Veel plezier op onze website!

 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696