TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoeding

19 cent onbelast?

De mogelijkheid om 19 cent per kilometer onbelast aan reiskostenvergoeding te krijgen gaat per 1 januari 2013 waarschijnlijk veranderen. Het voornemen is om deze vergoeding te gaan belasten via de loonbelasting. Dit is nog niet definitief. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren wordt pas na Prinsjesdag bekend. Als dit het geval is, wat betekent het dan?

Minder rendabel

Allereerst wordt het voor medewerkers die met hun eigen vervoer op basis van een kilometervergoeding rijden, een stuk minder rendabel om op dezelfde manier van huis naar werk te komen en andersom. Sterker (en erger) nog: vanaf 1 januari 2014 dient ook de kilometervergoeding van de zakelijke ritten belast te worden! Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit laatste voornemen ook doorgevoerd zal worden.  Om als medewerker dezelfde netto vergoeding te ontvangen als op dit moment, dient de werkgever bijna tweemaal de huidige vergoeding te betalen. Met andere woorden, in de eigen auto naar werk rijden wordt duur. Heel duur. Of voor de medewerker, of voor de werkgever. Personal Car Lease helpt u graag met oriënteren naar de, voor u, juiste oplossing. Een leaseauto zal in veel gevallen voordeliger zijn voor de werkgever en indien een mederwerker een schone auto kiest, zal voor hem de lage bijtelling ook aantrekkelijker zijn. Wordt vervolgd!

 

Fiscale vragen?

Via uw accountmanager kunt u altijd informeren naar fiscaliteiten. Personal Car Lease is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied. Wij zijn u ook graag van dienst om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696