TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

Schade

Heeft u schade aan uw auto? Of is er misschien in uw auto ingebroken? Dat is altijd heel erg vervelend en het kan helaas een keer gebeuren. Om te voorkomen dat de verzekeringsmaatschappij de schade niet accepteert, is het belangrijk dat u:

  • binnen 24 uur een melding doet bij Personal Car Lease via onderstaand formulier;
  • het schadeaangifteformulier aan de voor- én achterzijde invult en ondertekent (als u niet beschikt over een schadeformulier, dan kunt u deze hier downloaden)1;
  • binnen 48 uur het ingevulde schadeaangifteformulier versturen/uploaden naar PCL (óók als het niet uw schuld is of als er geen andere partij bij de schade betrokken is). U kunt het formulier ook online uploaden in het onderstaande schadeformulier;
  • bij inbraak en diefstal binnen 48 uur aangifte doet bij de politie. Dat kan via www.politie.nl of telefonisch op 0900-8844.

Ruitschade

Heeft u ruitschade als gevolg van steenslag, dan hoeft u dit niet bij de verzekeringsmaatschappij te melden. Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Autotaalglas via het gratis service nummer 0800-0828 of via www.autotaalglas.nl . Via het servicenummer wordt u doorverbonden met de dichtstbijzijnde vestiging. Voor een snelle afhandeling door Autotaalglas dient u de Groene Kaart te overleggen. 

Waarborgfonds

Is uw voertuig beschadigd geraakt door een ander onbekend motorvoertuig? Wellicht komt u in aanmerking voor het Waarborgfonds. Hierbij is het belangrijk om de juiste richtlijnen te volgen. Om in aanmerking te komen voor het Waarborgfonds dient u binnen 48 uur aangifte te doen bij de politie. Tevens moet er minimaal 1 getuige zijn die kan verklaren dat het voertuig zonder schade werd geparkeerd en later met schade werd aangetroffen, zonder dat tussentijds met het voertuig werd gereden. U kunt hier de getuigenverklaring downloaden.

Meld hier uw schade

Meest gestelde vragen over schade

1 Schadeformulier

 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696