Service &
contact

Wij staan voor je klaar

Personal Car Lease heeft via veelgestelde vragen bijna alle vragen met een antwoord voorzien. Komt u er toch niet uit, neem dan contact op via de mogelijkheden! Wij staan voor u klaar. 

Veelgestelde vragen

Autodelen vragen
Voor welke bedrijven is een deelauto geschikt?

Voor elke organisatie en overheidsinstelling met een aantal medewerkers in dienst die niet dagelijks zakelijk een auto nodig hebben. 

Welke services zijn bij de prijs inbegrepen?

Met de PCL deelauto nemen wij je alle zorgen uit handen voor wat betreft de auto en autorijden. In de leaseprijs zit niet alleen het autodeelsysteem maar ook alle services als verzekeringen, HSB (wegenbelasting), onderhoud, reparatie, pechhulp (binnen- en buitenland), vervangend vervoer, banden en CO2-compensatie.

Hoe zit het met bijtelling bij autodelen?

Bijtelling is van toepassing als er privé met de auto wordt gereden. Wil je dit voorkomen, zorg dat de ritten in de digitale omgeving worden omschreven met het zakelijk doel waardoor je automatisch een rittenregistratie hebt. De deelauto kan separaat voor privé doeleinden gehuurd worden door binnen de app een zakelijke huurprijs te betalen, die passend is bij de markt.

Kan ik het autodeelsysteem meeleasen?

Ja, natuurlijk kun je bij ons het autodeelsysteem meeleasen.

persoonlijk contact

Onze leaseadviseurs staan iedere werkdag tussen 08.15 – 17.30 uur graag voor u klaar om u te helpen!
Service

Bent u een leaserijder bij Personal Car Lease en heeft u een vraag over uw leaseauto?

Sales

Bent u wagenparkverantwoordelijke of wilt u graag advies over een mobiliteitsoplossing?