Service &
contact

Wij staan voor je klaar

Personal Car Lease heeft via veelgestelde vragen bijna alle vragen met een antwoord voorzien. Komt u er toch niet uit, neem dan contact op via de mogelijkheden! Wij staan voor u klaar. 

Veelgestelde vragen

Bedrijfswagen vragen
Wat is Turnkey?

Bij Turnkey leveren wij een compleet ingerichte bedrijfswagen af die klaar staat om voor je aan het werk te gaan. Wij stellen op basis van je wensen de gehele bedrijfswagen samen. Dus ook de in- en opbouw. Voor zowel de inkoop van de bedrijfswagen als de in- en opbouw hebben wij al voor je onderhandeld en kunnen een concurrende prijs bieden met een topservice.

Kan ik ook een bus 'op maat' samenstellen?

Personal Car Lease adviseert voor u een bestelwagen 'op maat'. Hierbij inventariseren we uw wensen en maken daarvoor een passend aanbod. Hierbij kijken we zowel naar de autospecificaties als alle wensen voor de inrichting van de laadruimte. We nemen in dit vergelijk de totale kosten van het autogebruik mee.

Kan ik een laadpaal krijgen via PCL?

Personal Car Lease werkt met een aantal partners om een laadpaal te faciliteren. Welke type en welke oplossing het beste passend is bepalen we samen met u en onze partner. Is het een enkel laadpunt voor op kantoor of thuis of is er een laadplein (meerdere laadpalen) gewenst?  Voor individuele palen is  het mogelijk om mee te leasen in het leasecontract van de auto. Laadpleinen worden apart gefactureerd.

persoonlijk contact

Onze leaseadviseurs staan iedere werkdag tussen 08.15 – 17.30 uur graag voor u klaar om u te helpen!
Service

Bent u een leaserijder bij Personal Car Lease en heeft u een vraag over uw leaseauto?

Sales

Bent u wagenparkverantwoordelijke of wilt u graag advies over een mobiliteitsoplossing?