Service &
contact

Wij staan voor je klaar

Personal Car Lease heeft via veelgestelde vragen bijna alle vragen met een antwoord voorzien. Komt u er toch niet uit, neem dan contact op via de mogelijkheden! Wij staan voor u klaar. 

Veelgestelde vragen

Flexlease vragen
Wat doet Flexlease?

Flexlease, ook wel shortlease genoemd, biedt een zakelijke leaseauto aan met alle services van leasing én een zeer flexibele looptijd. Bij ons kun je al flexleasen vanaf één  maand en daarna per dag opzeggen. Flexlease, dat is alle voordelen van huur EN lease bij elkaar!

Hoe snel kan ik rijden?

Snel en gemakkelijk!

Je kunt heel snel en gemakkelijk een auto leasen via Flexlease. Binnen vijf minuten kun je een auto gereserveerd hebben. En binnen vijf werkdagen staat er een auto voor je deur!

Het proces van reserveren: 

 • Kies een auto uit onze voorraad
 • Kies je optimale contractvorm, door je looptijd en jaarkilometrage in te geven
 • Geef aan wanneer je de auto nodig hebt
 • Druk op de knop: ‘Meer info'
 • Geef aan of je de auto komt ophalen of dat je hem op een willekeurige locatie in Nederland afgeleverd wilt krijgen.
 • Bevestig je reservering door op de knop ‘Naar stap 2 van 4' te drukken
 • Indien je een nieuwe klant bent, hebben wij je gegevens nodig om je te registreren. Een bestaande klant kan nu heel gemakkelijk inloggen. Al je bekende gegevens worden dan meegenomen
 • Tot slot kun je de definitieve gegevens betreffende de afleverlocatie, berijder en facturatie doorgeven.
 • Door akkoord te geven op de algemene voorwaarden en op de knop ‘Order definitief plaatsen' te drukken, wordt je bestelling definitief verwerkt. Je auto kan vanaf dat moment niet meer door een ander gereserveerd worden.
 • Flexlease zal nu alle gegevens controleren. Als alles in orde is, wordt de order uitgeleverd. Je kunt de status van al je orders nakijken. Voor aflevering wordt er met de berijder contact opgenomen betreffende de definitief gemaakte afspraken..

Dus binnen vijf minuten bestellen, binnen vijf werkdagen rijden. Dat is pas snel en gemakkelijk!

Wat betekend inleveren wanneer ik wil?

Inleveren wanneer je wilt!

Welk contract je ook gekozen hebt, je kunt de auto inleveren wanneer je wilt. In je leasecontract wordt een minimum aantal dagen huur vermeld. Veelal is dit 30 dagen, maar dit kan langer zijn voor speciale auto's of speciale contracten. Als je bijvoorbeeld een leasecontract voor twaalf maanden sluit, dan kun je de auto na een periode van 30 dagen inleveren wanneer je maar wilt (op werkdagen).

Vijf dagen
We vragen je dit vijf werkdagen van te voren aan ons door te geven middels het inleverformulier op deze site. Je vind dit formulier door op onze website in te loggen en de inname af te stemmen. Beschik je als berijder niet over een inlogcode dan kan je hier het formulier invullen. De inname wordt dan met de wagenparkbeheerder gecommuniceerd en deze kan de inname goedkeuren.

Wat is een inleverbonus?

Inleverbonus
Flexlease biedt je de mogelijkheid om 50 Euro te verdienen met het inleveren van je auto! Als je minimaal 30 dagen voor de inleverdatum, de huurovereenkomst hebt opgezegd via onderstaand formulier, ontvang je automatisch een creditfactuur van 50 euro. Waarom? Hoe eerder wij weten dat je auto retour komt, hoe meer tijd wij hebben om een nieuwe klant voor deze auto te vinden. Daar hebben wij graag 50 euro voor over! Je kunt aangeven of je de auto bij Flexlease komt inleveren of dat je wil dat wij de auto bij je komen ophalen. Aan jou de keuze.

 

Hoe lang duurt het bestelproces?

Via deze website heb je binnen 5 minuten jouw keuze doorgegeven en kun je binnen twee  werkdagen rijden. 

Wat is de bijtelling van een Flexlease auto?

Voor een Flexlease auto die rijdt op benzine of diesel is de bijtelling 22%. Voor een elektrische auto is de bijtelling 8% in 2020 en 12% in 2021.

Hoe moet ik mijn Flexlease auto inleveren?

Tijdens het inleveren van de Flexlease auto controleren wij deze op de aanwezigheid van:

 • sleutels, papieren, documentatie en accessoires;
 • mogelijke schade(s) aan buiten- en/of binnenkant van je auto.

Advies: lever je Flexlease auto schoon en zonder schade in.

persoonlijk contact

Onze leaseadviseurs staan iedere werkdag tussen 08.15 – 17.30 uur graag voor u klaar om u te helpen!
Service

Bent u een leaserijder bij Personal Car Lease en heeft u een vraag over uw leaseauto?

Sales

Bent u wagenparkverantwoordelijke of wilt u graag advies over een mobiliteitsoplossing?