TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl

Fiscale Bijtellings Calculator

Bereken uw eigen
bijtelling en priv├ękosten

 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Sprintgeweld en zeer veel World Cup punten vanuit Rusland

Sprintgeweld en zeer veel World Cup punten vanuit Rusland

Sprintgeweld en zeer veel World Cup punten vanuit Rusland

Let the world cup begin

Na het zeer spectaculaire optreden van de schaatsers van Control in Thialf op de Nederlandse Kampioenschappen afstanden was het afgelopen weekend tijd voor de eerste internationale ontmoeting dit jaar. De eerste ronde van de Essent ISU World Cup werd verreden in het Russische Tsjeljabinsk.

Vrijdagmiddag 19 november begon de krachtmeting met de internationale schaatstop. Op de 500 meter voor dames werd Laurine van Riessen veertiende. Op de kilometer werd Laurine knap vierde. Valkenburg staat zevende in het klassement om de 1500 meter en vijfde in het klassement van de ISU World CUPS om de 3 kilometer.

Smeekens goed op weg op de 500 meter

De vijfhonderd meter bij de heren was een zeer snelle. Jan Smeekens staat na twee omlopen derde in klassement achter de Japanse sprinters Kato en Oikawa. Jan werd tweede in de eerste omloop. Groothuis sloot de vijfhonderd af als negende en Ronald Mulder staat in het klassement op de dertiende plaats.

Het "Groothuis vs Nuis" spektakel

Het absolute spektakelstuk hadden de collega’s van Control op de kilometer. Hier hebben Stefan Groothuis en Kjeld Nuis een ware nek-aan-nek race gevoerd, met slechts 7 honderdste van een seconde verschil kon Groothuis de eerste wereldbeker op zijn naam schrijven. Nuis werd knap tweede en ons eigen Pim Schipper werd zevende met een schitterende tijd van 1.09,85. Hiermee was Pim net een fractie sneller dan de koriaan Kyou-Hyuk Lee

Vanaf het Russische ijs reageert Pim per sms:
“Was inderdaad best netjes. Klassering was eigenlijk nog chiller, gewoon keurig zevende! Op naar volgende week!”

de schaatsmijl ook voor groothuis

De schaatsmijl werd eveneens gewonnen door Stefan Groothuis. Stefan was ruim sneller dan de Amerikaan Shani Davis en in zijn kielzog kwamen Kjeld Nuis en Mark Tuitert over de finish als respectievelijk vierde en zesde. 

Met deze resultaten is de Essent ISU World Cup voor de schaatsers van Control zeer goed begonnen. Komend weekeinde word de tweede World Cup gereden in Astana, Kazachstan. 

Van deutekom op de weg terug!?

Op eigen bodem heeft Paulien van Deutekom de vorm weer enigszins terug. Bij de tweede Holland Cup in Assen schreef Paulien knap de 1500 meter op haar naam. Welkom terug Paulien!


bron foto: twitter.com/WillemKruithof


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696