TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Tesla Model S Introductiedag

Tesla Model S Introductiedag

Tesla Model S Introductiedag

Op donderdag 29 augustus heeft Personal Car Lease de Tesla Model S aan haar relaties geïntroduceerd op een bijzondere locatie: het hoogste punt van Amsterdam, de boardroom van de  Rembrandt Tower.

Tesla Model S introductie

Tesla motors

Tesla Motors heeft hier de volledige medewerking aan gegeven door het beschikbaar stellen van twee Model S demonstratieauto’s en de Director EU Sales, de heer Brian Batista, heeft een presentatie gegeven over Tesla en de enorme ontwikkeling die dit nog jonge bedrijf heeft doorgemaakt. Christian Boelen, directeur van Personal Car Lease, heeft tevens zijn visie op de toekomst gepresenteerd.

Tesla Model S testritten

Testritten

De bezoekers hebben kunnen ervaren hoe de mobiliteit van de toekomst er mogelijk uit zal gaan zien. De doelstelling van de EU om de CO-2 uitstoot drastisch te verlagen wordt  door de innovatieve techniek van Tesla een haalbare kaart. Hiermee is ook bewezen dat dit niet noodzakelijk resulteert in een geknepen rijervaring, integendeel!

PCL is uw partner voor zowel elektrische als conventionele voertuigen en kan, met grote ervaring in de leasemarkt, samen met u uw doelstellingen in duurzame mobiliteit faciliteren.

De transitie van conventioneel aangedreven auto’s naar elektrisch- en alternatieve vormen van aandrijving heeft uiteraard tijd nodig. Aan u en ons om deze tijd zo kort mogelijk te maken!

Tesla Model S testritten

Zelf nog rijden?

Op zeer korte termijn wordt ook onze Tesla Model S afgeleverd. Wij bieden u en uw relaties graag de mogelijkheid om deze baanbrekende auto te beleven. Er zijn voor zeer snelle beslissers nog mogelijkheden om in 2013 geleverd te krijgen!

U kunt voor informatie of het maken van een afspraak hiervoor contact opnemen op 020-6404696 of via sales@pcl.nl

 

Tesla Model S

 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696