TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Verklaring geen privégebruik

Verklaring geen privégebruik

Verklaring geen privégebruik

Niet-bijtellen, verklaring geen privégebruik

Na Prinsjesdag 2012 wordt bekend of de maatregel van afschaffing verklaring ‘geen privégebruik’ zal worden doorgevoerd. Wat betekent dit? Wanneer u op dit moment uw zakelijke auto niet privé gebruikt, heeft u waarschijnlijk uw werkgever een verklaring van ‘geen privégebruik’ afgegeven en wordt er bij de bepaling van uw inkomen geen rekening gehouden met de forfaitaire bijtelling van de auto. Uw werkgever houdt derhalve geen bijtelling in op uw salaris. Het voornemen is om deze vrijstelling af te schaffen.

UItzonderlijke gevallen

Alleen in uitzonderlijke gevallen blijft deze regeling van kracht. Dit kan een aantal berijders stevig treffen. Stel u rijdt een BMW 3-serie van € 45.000,-- welke 25% bijtelling heeft, dan dient uw werkgever loonheffing in te houden over € 11.250,-- waar dit nu niet het geval is omdat u de verklaring geen privégebruik heeft ingediend. Hoe dit exact lopen gaat wordt na Prinsjesdag aan u bericht. Dit is nog niet definitief.

Fiscale vragen?

Via uw accountmanager kunt u altijd informeren naar fiscaliteiten. Personal Car Lease is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied. Wij zijn u ook graag van dienst om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696