TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
Vieze lucht

Vieze lucht

Vieze lucht

Wist jij dat de lucht in je auto vaak een stuk vervuilder is dan de buitenlucht en wist je ook dat dit voor gevaarlijke situaties kan lijden?

De grote boosdoener is het interieurfilter. De meeste automobilisten verversen dit filter niet of nauwelijks terwijl het, naast een vieze lucht dus ook voor veiligheidsproblemen zorgen. Bij een schoon filter zal er minder snel een vette laag op de binnenzijde van de voorruit ontstaan waardoor de ruit minder snel beslaat en het zicht dus onder alle omstandigheden optimaal blijft.

Bovendien werken de airco en de ventilatie beter bij een schoon filter. Een verstopt exemplaar kan zelfs leiden tot een doorgebrande ventilatormotor omdat het systeem zijn lucht niet kwijt kan!
Verbazingwekkende conclusies die voortkomen uit een recent uitgevoerd onderzoek.

Uit dit onderzoek blijkt verder dat bestuurders met een allergische reactie of hooikoorts zo'n 33 procent meer kans op een ongeluk hebben dan niet-allergische automobilisten. Een smerig filter is een broeinest voor bacteriën, schimmels en andere micro-organismen waardoor ongewenste gassen en bacteriën langer in het interieur blijven hangen. Niet bepaald gezond, dus laten we met z'n allen toch maar wat vaker de filters verschonen! 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696