TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop

Wie is PCL

Even voorstellen

Bank- en merkonafhankelijk

In 1989 is Personal Car Lease opgericht vanuit de gedachte het leasen van personen en bestelwagens zo gemakkelijk mogelijk te maken voor het midden- en klein bedrijf in geheel Nederland. In 2015 is Personal Car Lease overgenomen door Business Lease. Business Lease Nederland en Personal Car Lease werken vanuit dezelfde filosofie. Beide partijen hebben persoonlijk contact en het ontzorgen van relaties zeer hoog in het vaandel staan. Door de overname kan Personal Car Lease onder haar eigen naam verder groeien en innoveren. Personal Car Lease is lid van de Vereniging Nederlandse Leasemaatschappijen (VNA), aangesloten bij het Leaseplatform en is volledig merk – en bank onafhankelijk. 

Personal

Met een telefoontje naar Personal Car Lease wordt de molen in werking gezet. One Call Does it All bij Personal Car Lease. Wij hebben als doelstelling een langdurig partnerschap aan te gaan met onze relaties.
“One Call Does it All”
Personal Car Lease heeft geïnvesteerd in het kwaliteitsmanagement systeem.

Your Personal Drive:

  • “One Call Does it All”;
  • Doelstelling is het aangaan van een langdurig partnerschap;
  • Tailormade inrichten van dienstverlening op autoregeling cliënt;
  • Uw wensen staan centraal in de Service Level Agreement.

Door de compacte samenstelling van Personal Car Lease is ook het persoonlijke contact gewaarborgd, wij kennen de naam achter het nummer en zijn geïnteresseerd in uw business. Wij dragen zorg voor een naadloze aansluiting van onze mobiliteitsdiensten op uw businessmodel, Your Personal Drive…..

Service Level Agreement

Kan een homogeen product als autoleasing aansluiten als een maatpak voor iedere organisatie? JA bij Personal Car Lease kan dat!!! Bij Personal Car Lease wordt samen met u een ‘gepersonaliseerde’ Service Level Agreement samengesteld en opgemaakt waardoor u naar uw eigen behoefte(n) uw leasepakket kunt samenstellen. Hierdoor word het leasepakket volledig passend naar uw behoeften en zorgen wij dat het leasen naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering.

 

 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696