TT Vasumweg 114
1033 SH
Tel. 088 - 6464696
Fax. 020 - 4630498
Email: info@pcl.nl
leftTop

Your Personal Drive


Leasecalculator


Occasions


Fleetdesk


leftBottom
 
rightTop
rightTop

Bel ons voor een persoonlijke intake.

Of vul hier ons
online intakeformulier in!
 
rightBottom
 
contentTop
In the spotlights

In the spotlights

In the spotlights

Win PMO is al jarenlang enthousiaste klant van Personal Car Lease. Er rijden 35 ‘Win PMO auto's' in Nederland rond. Allemaal zwarte Seat Ibiza's (hatchback en station)!

Harriet Noltes en Yara Beerling staan aan het roer bij Win PMO. Harriet: "Wij zijn destijds in contact gekomen met Christian Boelen als klant. Toen het voor ons tijd werd om een professionele leasemaatschappij in de arm te nemen, kwamen we direct bij PCL uit! Het persoonlijke contact en uitgebreide advies dat wij kregen heeft ons doen besluiten met PCL in zee te gaan!"

Yara vertelt: "Wij hebben gekozen voor een redelijk uniform wagenpark. Hiermee bevorderen we de flexibiliteit in uitwisseling van auto's onder medewerkers, het geeft een eenduidige, zakelijke uitstraling en kostenvoordelen. Voor de berijders is een gunstige bijtelling belangrijk en voor degenen die een gezin hebben is ruimte een must."

Wanneer wij aan Harriet en Yara vragen wat hen specifiek ‘blij' maakt m.b.t. Personal Car Lease noemen zij direct de plezierige samenwerking en de flexibiliteit. "Dit hebben we ook mogen ervaren in economisch wat minder gunstige tijden. Personal Car Lease heeft toen creatief met ons meegedacht over het zo optimaal mogelijk inzetten van het wagenpark. Dit maakt Personal Car Lease echt een partner voor ons!"

Harriet en Yara zijn dan ook ware ambassadeurs van Personal Car Lease en bevelen ons met regelmaat en met verve aan bij hun relaties.

Tenslotte: "Bij Personal Car Lease werken, voor zover wij dat ervaren, hele betrokken medewerkers met hart voor de zaak en dat merken wij als klant! "

Win PMO
Bij Win PMO draait alles om mensen. Een enthousiaste club gedreven, dienstverlenende vakmensen. Win PMO maakt projectorganisaties efficiënter en effectiever en de projectstatus doorlopend inzichtelijk. Het management ervaart hiermee grip op haar project, portfolio of programma en kan zich focussen op haar kerntaken. Adviseren, professionaliseren, bemensen, uitvoeren, opleiden en ontwikkelen, Win PMO verzorgt het allemaal! 

Terug naar nieuwsoverzicht
 
 
contentBottom
 
 
Personal Car Lease     TT Vasumweg 114     1033 SH Amsterdam     Disclaimer     Sitemap      Links
Home

© 2013 Personal Car Lease - 088 - 6464696